budak baik=)

Thursday, October 27, 2011

ooVoo Vs Skype

edisi baru..

lagi best dari skype..(x explore lagi sebenonyer,,#macamdahPRO)

pantas..

efisien..
sila klik untuk tumbesaran..
korang dowload yg untuk WINDOWS punye..ok??tak lama pon kejap jek..

jangan kate ekin paksa korang pulak..sumpah tak..hehe..

terbaru dari ladang..

jadi..sila download..ok???  tekan sini


macam ni lah rupa dia..lebih kurang macam yahoo mail..but more advance..


kelebihan menggunakan ooVoo nie:

1)video and voice call ooVoo lagi clear..
2)korang semua boleh invite kawan2 dari skype..
3)boleh connect facebook jugak macam skype..
4)kalau skype korang kena beli skype premium baru boleh buat group chat..tapi kalau ooVoo nie tak payah,,free jek kalau nak group chat.....best kan??
5)sangatlah best kalau korang nak video call dengan mak ayah dirumah..tambah2 kalau yang duduk jauh2..cth sabah sarawak dengan semenanjung ke??tak pun boleh call kawan2 dekat over the sea..:D

mungkin ramai jek dah tau..ekin cuba kongsikan  jek..




meyh ramai2 pakcik makcik promote benda ni..:D act both are best,,

pesanan ikhlas dari LOOK BEFORE YOU LEAP..

kalau ada nak tanya apa2 silakan..insyaAllah akan dijawab..


11 comments:

Tea said...

Uihhh sgt mcm2 adaaaaa..

ekin.. said...

@tea:ape yg macam2???ooVoo??

NaRuFiQ said...

hati-hati dengan setiap tindakan kamu....

Penyu said...

add skype makcik je aritu. tapi tak pernah skype. hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

skype tak pernah guna..

yg bru ni lg xpernah guna..heheh..

ekin.. said...

@narufiq:shafiq..ape maksud ang wei??need explaination...??

ekin.. said...

@penyu:hahaha..pakcik tuh bz kan??haha...

ekin.. said...

@nuyui aka Miss Yui : hehe...em act just utk hubungi kwn2 jek..cth kalau nak vdeo call ngan family best lah..tambah2 kalau yg jauh2..:D

khairul akmal bin azman said...

kay baru taw la ekin..

♥ shaheizny ma ♥ said...

best x dr skype?

ekin.. said...

@shaheizny ma: em rasenye best sbb boleyh buat video call group..kalau skype susah kan??