budak baik=)

Friday, October 21, 2011

Kelawar Jadian



sekadar yang terlintas dibenakku:)

Baru-baru ini di Ipoh seorang pelajar UITM telah menjumpai seekor kelawar..

Bagaimanapun kelawar tersebut sangat aneh kerana ianya menjadikan biskut chipsmore sebagai makanan hariannya..dan jus oren sebagai minumannya...=='
kelawar yg bukan berwajah manusia..

Hal ini telah diketahui oleh Menteri Kehutanan Malaysia...

Maka kelawar tersebut telah ditangkap dan kini sedang dikurung di Ipoh..

Tanpa disangka,kelawar tersebut telah bertukar menjadi manusia...semua hadirin yang hadir disitu sangat terkejut akan kejadian tersebut..Akhirnya kelawar itu terpaksa dilepaskan..


p/s:jangan jadi manusia yang bertopengkan kelawar..yela malam berjaga sampai ke pagi..siang tidur sampai tengah hari..LOL=P

5 comments:

syazwani said...

lecturer saya pesan, JAGA SLEEP CYCLE kita !! huhu.

ekin.. said...

@syazwani:huhuhu..terase kite..hehe..kenape kena jage wanie??need ur explaination dear..:)

syazwani said...

terasa? saya xperli pun lah. huhu.

sebab, otak kita perlu rehat yg secukupnya. tu lah, kdg2 pagi2 lagi dh penat @ ngantuk, sbab xcukup oxygen.

nak2 lagi time exam, kan ramai yg stay up, pastu nnti pagi2 lagi, soalan yg mudah pn boleh jadi blank. sbab, time tu, otak dh xmampu berfikir. :)

ekin.. said...

@syazwani:em betul tuh wanie..kita pernah try..anatara tidur awal dgn tidur lambat bnyk sgt beza dia nnti..mmg kepala jadi pening kalau stay up lame2..baik bangun awal stdi pagi2 baru fresh kan..:)

wawa wadzir said...

tido kurang dar 6jam boleh membawa maut!!