budak baik=)

Friday, October 21, 2011

Download Link Monte Carlo

                                           

                                                                    monte carlo..



Seorang wanita muda, bersama saudara perempuan tirinya serta sahabat baiknya telah menggunakan wang simpanan mereka semata-mata perjalanan jauh yang mereka impikan iaitu ke Paris .Ternyata impian mereka itu menjadi satu kekecewaan yang besar. Segalanya bermula apabila mereka membuat keputusan untuk berehat disebabkan lawatan buruk tersebut.Kemudian setelah mereka memasuki lobi hotel mewah tersebut,salah seorang daripada mereka telah tersilap mengaku sebagai waris perempuan British. Sebelum mereka mendapat peluang untuk mendedahkan identiti sebenar mereka, mereka terjerumus dalam pelbagai nasib malang semasa bercuti untuk ke Monte Carlo dan sebaliknya.

ok kat bawah tuh merupakan download link untuk cerita nie,,cerita nie bulan julai harituh keluar rasenye..Kita yakin ramai lagi belum tengok..hehehe..cewah yakin sangat lah tuh..btw nak buat jugak entry pasal nie..jangan lupa lepas download extract dulu guna 7zip ok..7zip nie pon kena download jugak..itupun kalau korang takde lah..tekan sini..
selamat mencuba..


starring by:
Selena Gomez
Leighton Meester
Katie Cassidy

selamat menonton:)


password for mediafire: MediafireHBO.COM

2 comments:

wawa wadzir said...

ala..camna mao download nie..x dpt pla

ekin.. said...

@wawa wadzir:ekin dah download..meh sini email...ekin send..:)