budak baik=)

Thursday, September 29, 2011

SALAH FAHAM yang tak faham2-__-

sekadar yang terlintas dibenakku:)

setelah lame tak mengapdate laman usang nie,,,akhirnya....

JENG3!!!!

akan tampil dgn versi baru....

gaya baru..

wajah baru..

yeahhhh..

ape???macam biasa jek??


OK fine aku tipu jek...hehe,..(template lame jek pon)


hari nie baru aku tahu sumthing..
tak semestinya kalau orang tuh selalu text kite...selalu call kite..n senang citer dia selalu ada utk kite..
first yg ramai akan fikir adalah:NIE MESTI ADA SOMETHING NIE????hehe..(tanggapan yg kadang kala memang xbagus langsung)

cop3x..
TAK SEMESTINYA OK????

ada jek yang menganggap itu sekadar layanan biasa,,,,
tapi...
meh sini aku gtau..
apekeheiinye yop kalo dah rope tuh layannye???
tak ke macam bagi harapan????

dats y lah kita disuruh berpada-pada dalam setiap ape yg kita wat..

senang citer macam nielah..

kalau korang xnak..cakap jek terus xnak..kan senang citer..xdela bg harapan kat org lain..

TAPI.....

korang akan rasa kehilangan nanti..

xpela..its better right dari bagi harapan mcam ntah ape2..mungkin korang rase itu biase..tapi akan menjadi luar biasa kalau tup2 kena pada individu yg salah..

so..ELAKKAN MEMBUAT SESUATU YANG MUNGKIN AKAN MENJADI HARAPAN PADA ORANG LAIN..kita xkan sedar setiap ape yg kite buat tuh kadang2 akan buat org lain fikir sumthing..beware girls..

all da best for the next paper 'fizik dihatiku'!!!!=)
doakan kami semua student foundation of science UITM PUNCAK ALAM....

8 comments:

Aisyah Munirah said...

kesian dekat orang yang mengharap tu kan.

T_T

ekin.. said...

@aisyah munirah:tau xpe..doa2 xtergolong..:)

✿Dear Yayah✿ said...

hihi..kene kat diri sendiri ke kin..:D

teha said...

ssh jg kalu dh terlalu rpt nie.. hehe

syazwani said...

i like dis entry !!
shikin dah tukar header sudaa.. huhu

ekin.. said...

teha:em tau xpe..jadi jgn salah faham...mungkin kena positif..tapi ade certain2 part kena fikir pro n cos dye..

wanie:hehe..thx..header sape wei??jap2..wanie punye eyh??haha...promote2..hehe:P

✿Dear Yayah✿ said...

header kmu la syg.. nape tak buh header lame?

ekin.. said...

ouh..header..??ala..biar jek header lame tuh??