budak baik=)

Thursday, August 18, 2011

wordless Thursday:)

sekadar yang terlintas dibenakku:)

saat hati merintih...

tangan segera ditadah dan diangkat..

Tika ini..

Hatiku bergetar menyebut namaMu...

Tanda kerdil diri ini...

SUBHANALLAH....

Saturday, August 6, 2011

Monday, August 1, 2011

ALAMAKKKK.....31 % kot...=(

sekadar yang terlintas dibenakku:)

tadi waktu rest kejap...after BEL260...naik bilik...disebabkan kawan agak lambat..so aku pon g jela bilik die...mmg jalan sakan bagai nak rak lah...mentang2 hari nie first pose...daripada R5 ak jalan cross kkpr(KOMPLEKS KMUDAHAN PELAJAR RAFLESIA)..menuju ke R2..jauh tuh,,

bila dah sampai bilik dia..almaklumlah..aku nie suke sikit usha2..hehe...g lah usha kalender dia..alahai....kalender pon jadi..disaat mata aku melilau...




TUP!!!DUSH!!! "eyh,...wehh....tuh asggment ape tuh??due date die bile???"

ya  Allah...aku xbuat...huhu...online assignment kot..huhu....BIOLOGY subjek pulak tuh...huhu..nak nangis...rase macam gagal sume...macam mane nak wat nie...???hope balik nanti ade lagi..but....

tadi aku bkak....dah xde dalam mastering assignment..=( bnyak pulak tuh markah...31%???sape nk bagi kan...???emmm...so...xpe...aku kena fikir positive...

esok....by hook or by crook aku kena jugak usaha utk dapatkan assignment tuh balik...xkisah ape pon..En,Zaidi pliz...tlg saya...xtahu pasal assignment tuh...bagilah saya buat...(hope dgn buat muke simpati ala2 comel gitu boleh wat die rasa kesian kagipun bulan puasa kan..mesti dia rasa simpati..hehe.)kesian pon kesian lah..janji aku dapat buat assignment tuh...

doakan aku ok??
ya Allah...kau bantulah hambamu di bulan yg penuh keberkatan ini ya Allah...

adakah ini adalah muka yang akan aku pamerkan pada En.Zaidi esok??huhu..maybe lah..



berdoa dgn penuh harapan agar En Zaidi(tutor for biology subject) akan membantu..:)