budak baik=)

Thursday, May 12, 2011

alhamdulillah tawaran lagi:)

print screen punye kerja!!haha:p
sekadar yang terlintas dibenakku:)
ihsan google..TERBAIKK!!

assalamualaikum..

sorry lambat publish..

ramai yg dah dapat tawaran kan..??yela..matrix..ipta..fom6..wah best2..Allah itu maha adil..dia tau yang terbaik untuk hambanya..jadi korang jangan marah dan   putus asa..
dekat mane2 pon kite belajar pasti akan berjaya..

set dekat mind kite dengan positive thinking..insya-Allah boleh..:)

i just got the foundation in science,,hopefully that i can score with flying colour there..:)
wish n pray for the best yahh??love~_~

#PESANAN:tak kisah lah korang2 pergi form 6 ke..ape ke..yang penting korang belajar betul2 and rajin study..jangan biarkan percakapan negatif orang lain mempengaruhi apa yang korang buat,,ambil sebagai batu loncatan untuk korang semua pergi lagi jauh!!ramai jek yg berjaye k kalau masuk form6..matrix pon same..memang agak tough..but bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian lah..ok??so all the best..do your best choice..thanks Allah cos You give me the chances to choose..:)
(im still hoping for the PPC BIOLOGY)

14 comments:

syazwani said...

shikin,ALL THE BEST for the future! where ever we are :)

ekin.. said...

waniE...tq..u too..all da best!!nnti kongsi2 note k???kalau same lah..huhu

syazwani said...

welcome dear :)

okay2.. nanti cuti sem kita tukar2 note.. hhuhu..

ekin.. said...

ala..at u pon boleyh..:)email wanie..:)fb??hehe..

syazwani said...

shikin, kat PASUM, masa padatlah. straight je dari pukul 8pagi - 5 ptg.. break 1-2ptg.. :( buzy~ kui3..

nnti, bila2 free kte email.. kamu pon sama, email lah jugak ye.. hhihi

ekin.. said...

wanie..em ok..bestnye...wah lg teruk dari sekolah lah..huhu..ok free nnti email..em bwk lappy??

syazwani said...

fasa seterusnya kian bermula.. so, kena strong physical & mental !!

tak bawak lappy pun, kte xde lappy pun :(

cik rye said...

all the best sis! =))

ekin.. said...

cik rye:tq sis:)

ekin.. said...

wanie..huhu...yeah...strugle2..ala xpe...nset kn ade..msg lah..:) jom samun kdai lappy!!!haha

miss.Addin said...

good luck ! :D

have fun k ^_^

ekin.. said...

tq..miss addin xdan kot nak fun2..huhu

Anonymous said...

ekin...nk tnye PPC nye blm th atau sme je ngan KPLSPM?

ekin.. said...

em @anon:ppc lain gn kplspm..tapi ppc bwh kplspm..so result dye dah kluar..