budak baik=)

Sunday, April 24, 2011

HARGAI si Dia walau TAK SUKA...:)

sekadar yang terlintas dibenakku:)

HARGAI si Dia walau TAK SUKA...:)

tetibe nak tulis entry pasal nie..
korang tau x...
perasaan bile kene reject???
selalunye yg kene lelaki lah kan,,
kesian..
nie nak gtau nie..
hargai lah orang lain...
tadi ade membe nie,..
dia suke sangat2 kat sorang gadis nie....
dia bagi belon yg macam badut always main tuh...bentuk bunge ros..CANTIK COMELL...:)

then...(gambar hiasan)

gadis tuh ambil but xhargai pon...letak merata-rata..

kalau laki tu tengok macam mane??

mesti sedih kan??

so...

jangan lah wat camtuh....

xbaikk...

mungkin lah kan orang kate kalau xsuke jangan ambil...

but
demi menjaga kemaslahatan bersama..

HARGAI pemberian siDia walau TAK SUKA....:)

p/s:kalau anda2 diluar sana still tak bersetuju dengan entry nie sila2 lah imagine or bayangkan diri anda di tempat lelaki tersebut..apa anda rasa??
anda still tak agree dgn sya??

sila tinggalkan komen....:)

8 comments:

Ainnur Afiffah :) said...

huhu..terasa la syg..aku dah kecewakan orang..aku tak hargai dia..tapi aku terpaksa buat sbb keadaan tak mengizinkan..T____T

aihara kong-joo said...

betoi2...im agreed with you dear,,,mybe kite xley except owg 2 tp kite except la pmbrian die..2 lbey bek...kn2..

Anonymous said...

hahaha.... bagosnyew ang sedar...!!! respek pa yg ang katakan..!! (komen kanak2 rebina)

ekin.. said...

@ainnur afiffah:hohoho..em xpe..dah berlalu kan..biarkan ia pergi...tp depends situasi gak ye ain..:)

ekin.. said...

@aihara kong joo:em ye2 time kaseh sebab agree ngan kite,,hehe..so hargai siDia..

ekin.. said...

@anonymous:huhuhu..thx der...wah sungguh xmtg kmu ye ...haha...xpe2..tq:)

miss.Addin said...

sometimes bila orang tu dah hilang baru nak tercari cari :)

ekin.. said...

@miss.Addin:em betul2 kite stuju lah..mmg selalumcm tu pon..mybe lah kn kite xsuke dye pon..but prasaan tuh still ade.