budak baik=)

Tuesday, April 12, 2011

PPC BIOLOGY(KPLSPM 2011)..continue from teruja punya pasal:)

sekadar yang terlintas dibenakku:)

asssalamualaikum....

hai semua..haha..

bajet lah semua baca entry aku kan,,:)

hari ni aku balik kerja terus online...

disebabkan terlalu excited nak check KPLSPM 2011...

tengok2 tak boleh lagi..huhu..sedeh2..:(

apalagi akibat sedih  punye pasal terus offline..huhuhu:(

sampai tertidur tertidur aku..lalala~

AND....
~
~
~
~
~
~
~
si DIA...

mengingatkan aku untuk check semula...

Syaz:shikin...cepat check kplspm..dah boleh check..(wah...mood TERUJA AKU DATANG KEMBALI)hehe:)


AND...
~
~
~
~
~
~
alhamdulillah...

aku dapat temuduga tu...

alahai shikin..

temuduga jep pon..

hehehe..

tapi..

aku bersyukur ya Allah...

yela...hari yang sama juga..

aku check untuk Utp...

 kita tiada jodoh..huhu:( tak dapat kahwin..
tak dapat..[wah..takde jodoh ngan ENGINEERING nie kot..BIOLOGY  juga yang nak kahwin dengan aku..hehe..I LOVE YOU BIOLOGY..jangan cemburu eyh??hehe:)]


alhamdulillah..aku dapat pergi temuduga untuk PPC(program penghantaran pelajar cemerlang)
walaupun aku tak secemerlang mane,,hehe..thanks Allah..:)

doakan aku berjaya temuduga tu..

cita-cita nak jadi doktor..

tapi andai kata jodoh aku dengan para pelajar  menjadi seorang guru biology..aku reda...Allah maha mengetahui kemampuan hambanya...rezeki ada di mana-mana ye kawan2..

nanti apa-apa aku bagitau semua..

but nie the latest lah..:)

doakan aku ye..

tahniah juga kepada kawan2 yang dapat..:)

syazwanie..tahniah kerana anda mendapat UTP tuh..selamat ber EDUQUEST CAMP..

14 comments:

syazwani said...

terima kasih shikin :)

shikin pn tahniah jugak dpat interview ckgu.

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu...

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

ekin.. said...

wanie:hehe..tq wanie..

miecuber:tq..tahniah??

Ainnur Afiffah :) said...

tahniah ekin... :)


kite tak dapt.. huhu..

~Nabilah~ said...

thniah k....gud luck 4 d intrview...

princess aihara said...

huhuhu~congrates my dear fwen...i pray the best for you,..

ekin.. said...

ain:xpe2..nak jdi lawyer kan???hehe..

princess aihara:tq dear..

nabilah:ok..tq..doakan tuk kite..

ekin.. said...

ain:xpe2..nak jdi lawyer kan???hehe..

princess aihara:tq dear..

nabilah:ok..tq..doakan tuk kite..

ekin.. said...

ain:xpe2..nak jdi lawyer kan???hehe..

princess aihara:tq dear..

nabilah:ok..tq..doakan tuk kite..

DaRk ViRusZ said...

wow!!!hebat!!!!gud luck utk intebiu tu ye

ekin.. said...

dark virusz:pe yg hebat??okok..tq2..doakn kite k..

Miecyber said...

Yupp...

Omedetou gozaimasu = Tahniah...:D



Ikan Patin Temerloh

Anonymous said...

lia :

erm boleh tak nanti buat entri pasal pengalaman interview tu? sy pon dpt jugak. tp kos maths. sy nak taw pape yang penting yg sy kena taw. hehe. and i wanna know whether it's fully in english or ade BM jugak. nway, tmpt tmuduga kita same, cuma sy punye on 27th :)

ekin.. said...

lia:em ok2...insya-Allah nnti sya buat...btw khmis nie interview..agk takot..ade fb x??nnti bg link,,,senang sikit nak contact..

miecyber::)