budak baik=)

Thursday, March 31, 2011

you decidE it!!

sekadar yang terlintas dibenakku:)

short entry..

biar kita susah-susah dulu..then senang-senang kemudian.,,

yela..

xkan korang nak gaji sampai 4k..tapi nak ikut jalan mudah,,

maybe ada..

but mesti lah diredhai kan??

so..

biarlah orang lain nak kate ape..

yang penting korang tau ape yang korang buat..

kadang2 manusia nie terlalu mengharapkan orang lain untuk membuat satu keputusan,.

sepatutnya..

kita kan dah besar..

kita dah boleh fikir sendiri kan..

aku ingat lagi cikgu kaunseling pernah gtau yang bila dah form4..

semua kita yang kena decide..

orang lain dah takleh tlg dah..

but sometime orang lain tu just boleh jadi pembimbing kita jek..

btw..

do your right decision buat kawan2 yang ambil spm2010..


tak kisahlah korang nak terus kerja or sambung belajar lepas ni...

pastikan korang semua buat yang terbaik..

insya-Allah Allah akan bantu hambaNya yang bersungguh..


jangan pilih jalan hitam sudah..

what you do,you get ok?? :)

p/s:nota dikala cuti pada hari jumaat(penghulu segala hari)

5 comments:

masyitah*azzahra* said...

betul2....hehe
kite trigt syikin bagi kate2 semangat kat kite dulu2..bile kite down......thankss syikin...syg kamu sgt2...

Ainnur Afiffah :) said...

you are right dear .=)

ekin.. said...

syitah:ur welcome syitah..dah jd duty kte kan sbgai kwn..:)
syg kmu juge..
ain:tq..
p/s:do ur bes choice syitah n ain..
papepon minx petunjukNya..
minx restu parents juge..:)

syazwani said...

smoga kita semua dapat buat piliha yang TERBAIK !

Ainnur Afiffah :) said...

i've made my desicion dear .:)